Με μια επιτυχημένη πορεία από το 1983, το Machallekide Fitness & Dance έχει καθιερωθεί ως ένας κατεξοχήν αθλητικός πολυχώρος που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.  Στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του λειτουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο το οποίο προσφέρει πέραν των κλασικών προγραμμάτων εκγύμνασης, 13 επιπλέον διαφορετικά επαναστατικά ομαδικά προγράμματα που καλύπτουν όλα τα γούστα.  Όλοι οι συνεργάτες του Machallekide Fitness & Dance είναι πτυχιούχοι γυμναστές, γεγονός που εξασφαλίζει ένα άρτιο αποτέλεσμα, μέσα από καινοτόμες και ασφαλείς διαδικασίες.

Κατάλληλα εξοπλισμένο με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον χώρο του fitness, το γυμναστήριό μας καλύπτει πλήρως τις προπονητικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών αθλητών.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα και στελεχωμένο με άριστα εκπαιδευμένους γυμναστές.

  • Ο χώρος του Fitness είναι εφοδιασμένος με τα κορυφαία όργανα γυμναστικής TECHNOGYM καθώς και μια άφθονη και ποικίλη σειρά από ελεύθερα βάρη που εξυπηρετούν με άνεση τους αθλούμενούς μας ακόμα και τις ώρες μέγιστης αιχμής.  Οι έμπειροι γυμναστές μας είναι πάντα παρόντες στους χώρους fitness για να σου παρέχουν την αναγκαία προπονητική καθοδήγηση.
  • Στον όμορφο και μοντέρνα σχεδιασμένο χώρο του Cardio θα βρεις ηλεκτρονικά μηχανήματα αερόβιας άσκησης, όπου θα κάνεις την αερόβια γυμναστική σου ευχάριστα.
  • Στις 2 αίθουσες ομαδικής γυμναστικής, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις διάφορα προγράμματα που αρμόζει στις ανάγκες σου και τις προτιμήσεις σου.  Όποια και αν είναι η επιθυμία σου (βελτίωση φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωση, αύξηση αερόβιας αντοχής, αδυνάτισμα, βελτίωση ελαστικότητας και ισορροπίας, ανακούφιση από το στρες ή ψυχική ανάταση) το Μachallekide Gym διαθέτει μία τεράστια γκάμα από αερόβια και δυναμικά προγράμματα για όλα τα γούστα.