Η ομαδική προπόνηση είναι ένας ιδανικός και ευχάριστος τρόπος εκγύμνασης για όσους επιθυμούν να πετύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπό την καθοδήγηση έμπειρου γυμναστή.

Το κόστος  συμμετοχής σε group  είναι σαφώς χαμηλότερο σε σχέση με το κλασικό Personal Training, χωρίς όμως να υπάρχει έκπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Γυμναστείτε λοιπόν παρέα με άλλα άτομα δικής σας επιλογής και εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η προπόνηση σε ομάδα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα Personal Training.

Για όσους δεν διαθέτουν χρόνο, παρακίνηση και ενέργεια για μια αποτελεσματική προπόνηση, το Personal Training είναι η λύση. Η υποστήριξη, οι συμβουλές και η ενθάρρυνση σε συνδυασμό με την ασφαλή τεχνική των ασκήσεων θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς.  Το Personal Training απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από ηλικία, φυσική κατάσταση, και προσωπικούς στόχους προπόνησης.

Τι είναι όμως το Personal Training;

Είναι η διαδικασία βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης ενός ατόμου με ασφαλή, ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση υπό την καθοδήγηση ενός επιστημονικά καταρτισμένου γυμναστή.  Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη υγιεινή διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις.  Έτσι, η άσκηση σας επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.